MA Community

De MA Community is opgezet om management supporters, virtual assistants en ZZPérs te helpen hun on- en offline zichtbaarheid te vergroten, zodat zij de juiste doelgroep en/of de gewenste opdrachten aantrekken. Als professional kun je deze kennis inzetten om je ambities waar te maken.

Steeds meer directiesecretaresses maken de overstap naar het ondernemerschap en gaan aan de slag als virtueel assistent.

In onze digitale wereld wordt de behoefte aan on- en offline zichtbaarheid steeds belangrijker voor professionals die als ZZP-er werken, maar ook als je in loondienst bent en steeds digitaler werkt.

De kennis en ervaring die we de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan voor zowel onze opdrachtgevers als tijdens onze eigen zoektocht delen we graag met directiesecretaresses en VA’s. In de community deel je als lid kennis en stel je elkaar vragen. Zo bereik je samen meer dan alleen en heb je meer tools om je zichtbaarheid te vergroten.

Klik hier meer informatie.

Management Assistance
Management Assistance B.V.
Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout NB
076 578 1380

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag naar Carolien Monteiro.

NEEM CONTACT OP

Copyright © 2016 Management Assistance - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Realisatie & design door: Label 10 ontwikkeld door: SVM Solutions