Missie & kernwaarden

Wie zijn we?

Management Assistance bij RTLZ

Een betrokken secretariaatskantoor met een duidelijke missie: we gaan voor de beste ondersteuning om bij te dragen aan het succes van onze opdrachtgevers.

Kwaliteit

Hebben continuïteit en kwaliteit een hoge prioriteit binnen de organisatie maar ligt er te veel werk om dit goed te kunnen waarborgen? Dan is outsourcen wellicht de  oplossing. Door jarenlange ervaring en een professioneel team kunnen wij directies en bestuurders professioneel ondersteunen.

Geen opdracht is hetzelfde. Wat de vraag ook is, uw belangen en wensen staan voorop. Niets is leuker dan het ontvangen van positieve feedback. Daarom werkt ons team elke dag hard aan verbeteringen om uw doelstellingen te behalen. Wij anticiperen op zaken, zodat directie- en bestuursleden zich zoveel mogelijk op de eigen business kunnen richten. Wij zijn daarbij continue op zoek naar verbeterslagen om zaken efficiënter te laten verlopen en kosten voor onze opdrachtgevers te besparen. Daarnaast blijft het onze ambitie om onze dienstverlening verder te professionaliseren.

Wij streven naar een hart tot hart verbinding met onze klanten.
Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers vinden wij heel belangrijk. Alleen dan kunnen wij tot de beste resultaten komen. Als er een hart tot hart verbinding is, wordt het werken met elkaar zoveel leuker. Wij houden van ons werk, maar dan helemaal!

Samen maken wij de puzzel compleet.
Ons gedreven team bestaat uit dames met aanvullende kwaliteiten. Wel zo fijn omdat wij zo perfect kunnen inspelen op de diverse behoeften van onze klanten. Een sterk team bouwt met elkaar, vertrouwt elkaar en kent zijn eigen kracht. Zo’n team zijn wij!

Bij ons blijven mensen plakken.
Vele opdrachtgevers zijn al meer dan 10 jaar klant bij ons. Daar zijn wij heel trots op! En wij weten inmiddels wat onze kracht is. Zorgvuldig omgaan met alle gegevens. Altijd meedenken en liefst een stap vooruit zijn. Hoe kan het efficiënter? Waar kunnen we besparen? Wij gaan niet voor de korte termijn winst, maar voor de lange termijn relatie.
De dames van ons team blijven trouwens ook plakken. En waarom zou je niet blijven plakken op een plek die goed voelt?

Vooruit denken. Vooruit doen.
Pro-actief heet bij ons gewoon ‘logisch nadenken’. Door onze ervaring zien wij vaak al werk aankomen dat wij met alle liefde uit handen nemen van onze klanten. Ook als er voorbereidend werk nodig voor een vraagstuk, voeren wij dat direct uit zodat beslissingen snel genomen kunnen worden.

Tussendoortjes zijn voor ons geen probleem.
Wij snappen bij Management Assistance heel goed dat er ook zaken zijn die je van tevoren niet kunt plannen. Dat er last minute vragen of situaties ontstaan die om een snelle en goede oplossing vragen. Ons team is zo op elkaar ingespeeld dat wij altijd ruimte hebben voor onverwachte tussendoortjes.

Goed werk leveren. We kunnen niet anders.
Goed werk staat bovenaan onze agenda. Dat betekent dat ons team altijd in ontwikkeling is en zich regelmatig bijschoolt. En óók belangrijk: wij leveren het werk binnen de afgesproken termijn en zijn altijd bereikbaar voor onze klanten.

Nieuwsgierig geworden wat Management Assistance voor uw/jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek!

Management Assistance
Management Assistance B.V.
Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout NB
076 578 1380

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag naar Carolien Monteiro.

NEEM CONTACT OP

Copyright © 2016 Management Assistance - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Realisatie & design door: Label 10 ontwikkeld door: SVM Solutions