Extra subsidiemogelijkheid van € 10.000 voor pg-organisaties bij uitbesteding backoffice taken

Bovenop de basissubsidie van maximaal € 45.000 per patiënten- en gehandicaptenorganisatie kunnen pg-organisaties per organisatie aanvullend € 10.000 aanvragen bij een “gedeelde backoffice”. Om dit mogelijk te maken voor patiëntenorganisaties past Management Assistance haar organisatie aan op de voorwaarden die hiervoor gesteld zijn vanuit met Ministerie VWS.

Management Assistance B.V. is “de” backoffice voor branche-, beroeps- en patiëntenorganisaties. Wij zorgen voor bestuursondersteuning, leden- en donateursadministraties, het invoeren van uw boekhouding en het bijhouden van websites en social media. Daarnaast hebben we een samenwerking met een accountantskantoor voor de salaris- en financiële administratie en werken we samen met diverse vormgevers en IT-specialisten ten behoeve van communicatiedoeleinden. Met onze ervaring organiseren wij moeiteloos uw grote en kleine events, workshops en (leden)bijeenkomsten, waarbij onze automatisering zorgt voor een professionele uitstraling.

In september kunnen pg-organisaties de subsidie voor 2019 aanvragen. Wilt u uw backoffice taken uitbesteden? Neem dan contact op met Carolien Monteiro (info@managementassistance.nl of 076-5781380). Voor meer informatie, zie www.managementassistance.nl

Ga terug naar het nieuws
Management Assistance
Management Assistance B.V.
Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout NB
076 578 1380

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag naar Carolien Monteiro.

NEEM CONTACT OP

Copyright © 2016 Management Assistance - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Realisatie & design door: Label 10 ontwikkeld door: SVM Solutions