Ons team

De dames in ons team functioneren zelfstandig met passie voor hun vak en ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. Opdrachtgevers worden meestal gekoppeld aan één van de dames, maar bij afwezigheid nemen we elkaars honneurs waar, zodat uw continuïteit gewaarborgd blijft. In ons team versterken onze persoonlijke en zakelijke kwaliteiten elkaar.

 • Carolien Monteiro

  Eigenaar en oprichter

  Sinds 2001 ben ik als zelfstandig ondernemer actief in Management Assistance. Wat ooit begon met freelance ondersteuning is uitgegroeid tot een secretariaatskantoor ter ondersteuning van branche-, beroeps-, bedrijfsverenigingen, stichtingen, MKB-bedrijven en een professionele voetbalclub.

  Het is mijn passie om in mijn werk uitdagingen te zoeken. Telkens nieuwe manieren verzinnen om het werk nog efficiënter en beter te kunnen uitvoeren. Het kan bijna niet gek genoeg zijn, daarom werk ik ook graag op topniveau bij grote multinationals . Je best doen voor elkaar om zo tot een optimaal resultaat te komen.

  Dat laatste geldt voor mij ook in mijn privéleven. Lekker koken voor vrienden en familie is één van mijn hobby’s, die zeer gewaardeerd wordt overigens. Ik hou van reizen, vooral ver weg. Maar Italië is en blijft favoriet vanwege de Italianen, de mooie natuur, boeiende cultuur en natuurlijk de overheerlijke wijn en het eten. Fotografie is een van mijn hobby's. Ik heb er zelfs een vakopleiding voor gevolgd. Hoe ruwer de omstandigheden, des te interessanter worden de foto’s. Verder probeer ik regelmatig te sporten en één keer per jaar sta ik op de latten in Italië.
  Met mijn vriend en zijn twee dochters gaan we regelmatig naar de bios of een hapje eten. En met onze honden (teckel Otje en Friesche Stabij Sanne) gaan we graag naar het bos of het strand.

 • Hanneke van der Heijden

  All-round secretaresse/Virtual Assistant (VA)

  Ik ben Hanneke van der Heijden, 46 jaar, getrouwd en moeder van 2 opgroeiende kinderen (13 & 9 jaar).
  Mijn bezigheden in mijn vrije tijd bestaan uit lekker koken voor familie en vrienden, gezellig borrelen, spelletjes doen, mijn kinderen aanmoedigen langs de sportvelden, veel wandelen en sinds kort de opvoeding van puppy Sjors. Een echte duizendpoot die graag alle ballen in de lucht houdt.

  Zowel privé als zakelijk ben ik altijd op zoek naar verbindingen. Ik vind het leuk mensen bij elkaar te brengen.
  Ik voel me graag betrokken bij een opdrachtgever, maak graag deel uit van het team.

  Al 10 jaar maak ik met veel plezier deel uit van Management Assistance.
  Het afwisselende werk van opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren maakt het werk boeiend.
  Van een luisterend oor voor patiënten naar het notuleren van een tuchtzitting.
  Van het plannen van een vergadering voor Raad van Commissarissen van een voetbalclub naar de totale organisatie van een jaarcongres voor een andere partij.
  Of van een redactieoverleg voor een verenigingsblad naar het bijhouden van de (leden)administratie.

  Wie weet kan ik voor uw organisatie ook iets betekenen?

 • Eveline Oome

  All-round secretaresse/Virtual Assistant (VA)

  Mijn naam is Eveline Oome. Ik ben 42 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen (12, 10 en 7 jaar).
  Als ik niet aan het werk ben, ben ik graag onder de mensen. Als hulpouder op de school van mijn kinderen of als vrijwilliger kledingcommissie bij onze hockeyclub draag ik graag mijn steentje bij. En ben ik geen vrijwilliger of hulpouder dan moedig ik mijn kinderen langs de lijn aan. Mijn oudste zoon heeft mij “aangestoken” ook weer muzieklessen te volgen. In 2018 ben ik hier weer mee begonnen. Het is zo ontzettend leuk, gezellig en leerzaam om met een groep mensen muziek te maken. Sinds kort mogen wij elke week repeteren bij onze Harmonie, wat een serieuze aangelegenheid is maar waarbij een gezellige “derde helft” ook zeker niet ontbreekt. Naast muziek maken ben ik een liefhebber van leesboeken en gezellig borrelen met vrienden.

  Begin 2014 ben ik als freelancer bij Management Assistance gekomen en sinds januari 2017 in vaste dienst. We zijn een hecht en goed op elkaar ingespeeld team. We kennen elkaars krachten en weten deze te benutten.

  Werken voor verschillende opdrachtgevers houd me scherp en zo blijf ik steeds uitgedaagd. Je weet nooit wat de dag je gaat brengen. Een telefoontje of mailtje kan je planning van die dag veranderen. Het is voor mij altijd een leuke uitdaging om te zorgen dat alles binnen de planning wordt uitgevoerd. Hier krijg ik veel positieve energie van.

  Ik ben iemand die graag voor een ander klaarstaat, een ander helpt, ondersteunt of structuur aanbrengt, zowel privé als zakelijk. Door mee te denken met de ander zie ik vaak veel mogelijkheden en kansen in bijvoorbeeld processen.

  Zijn er uitdagingen waar ik u mee kan helpen?

 • Daniëlle Bink

  Freelance secretaresse/Virtual Assistant (VA)

  Sinds november 2019 maak ik deel uit van het team van Management Assistance. Gedurende de eerste maanden ging mijn primaire aandacht uit naar de administratieve ondersteuning van de Epilepsie Vereniging Nederland. Ik beantwoordde de infolijn van de vereniging en bood zowel leden als niet-leden een luisterend oor. Op dit moment zet ik me in voor andere opdrachtgevers. Zo ondersteun ik onder andere (vooral virtueel) een OR van een voedingsmiddelenbedrijf. De veelzijdige bijdrage die ik - op de achtergrond – mag leveren aan de verschillende opdrachtgevers geeft me veel energie.   

  Ik ben 47 jaar en moeder van een dochter (10). Samen ondernemen we van alles. Zo gaan we regelmatig op vakantie en spreken we in de weekenden vaak af met vrienden om ergens te gaan borrelen/eten. Daarnaast breng ik graag een bezoek aan het theater of de sauna en ben ik bijna wekelijks op het hockeyveld te vinden. Al met al een echte levensgenieter!

Management Assistance
Management Assistance B.V.
Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout NB
076 578 1380

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag naar Carolien Monteiro.

NEEM CONTACT OP

Copyright © 2016 Management Assistance - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Realisatie & design door: Label 10 ontwikkeld door: SVM Solutions