Ons team

De dames in ons team functioneren zelfstandig met passie voor hun vak en ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. Opdrachtgevers worden meestal gekoppeld aan één van de dames, maar bij afwezigheid nemen we elkaars honneurs waar, zodat uw continuïteit gewaarborgd blijft. In ons team versterken onze persoonlijke en zakelijke kwaliteiten elkaar.

 • Carolien Monteiro

  Eigenaar en oprichter

  Eigenaar en oprichter van Management Assistance B.V.  Meer dan 25 jaar ervaring als secretarieel ondersteuner en ondernemer sinds 2001. Ervaring als bestuurslid in een ondernemersvereniging en een netwerkorganisatie. Het is mijn passie om in mijn werk uitdagingen te zoeken. Altijd op zoek naar vernieuwing. Hoe kan het nog beter en efficiënter om voor onze opdrachtgevers (tijds)besparingen en een optimaal resultaat te realiseren.

 • Hanneke van der Heijden

  All-round secretaresse

  Sinds mei 2010 werkzaam bij Management Assistance B.V.. Hanneke vindt het leuk om  uitgedaagd te worden in haar werk en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en creatieve oplossingen. Zij is stressbestendig, flexibel en legt gemakkelijk contact. Voor Hanneke is contact met mensen van levensbelang.

 • Eveline Oome

  All-round secretaresse

  Eveline heeft vanaf begin 2014 als flexibele schil in onze organisatie gewerkt. Per 1 januari 2017 is zij in dienst van Management Assistance. Eveline is snel, kan goed overweg met Exact en heeft door haar ervaring weinig uitleg nodig om haar taken goed uit te kunnen voeren. Door haar gevoel voor verhoudingen kan ze snel schakelen.

 • Claudia Balk

  Junior secretaresse

  Na haar stage in 2017 is Claudia bij ons in dienst gekomen. Deze jonge telg groeit door de ervaring die ze opdoet geleidelijk door tot een ware professional.

Management Assistance
Management Assistance B.V.
Koopvaardijweg 2
4906 CV Oosterhout NB
076 578 1380

Indien u vragen heeft of graag een kennismakingsgesprek wilt, aarzelt u dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag naar Carolien Monteiro.

NEEM CONTACT OP

Copyright © 2016 Management Assistance - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Realisatie & design door: Label 10 ontwikkeld door: SVM Solutions