Referenties

Volgens onze opdrachtgevers hebben we een hoog organisatiebewustzijn en een talent voor organiseren, pakken we zaken snel op en anticiperen we daarop. Daarnaast geven ze aan dat we een prettige manier van samenwerken hebben die ervoor zorgt dat we mensen mee krijgen.

 • Als lid van het bestuur van de DCFA heeft Management Assistance ons op uitstekende wijze bijgestaan in onze bestuursactiviteiten, initiatieven genomen en de uitvoering verzorgd van de vele seminars die wij organiseerden.

  23 april 2019

  *****  *****  *****

  Lieve Carolien, dank voor al die jaren, dat ik als bestuurslid met jou heb samengewerkt. Niet alleen was het zeer plezierig, maar je was ook uitermate betrouwbaar. Dank daarvoor.

  31 december 2018

  Frits Demenint Oud-bestuurslid en penningmeester DCFA
 • In de periode 2015/2016 heeft Carolien met haar bedrijf ons bedrijf Marine Harvest Consumer Products ondersteund bij het opzetten van een nieuw Europees hoofdkantoor. Dit omvatte vele internationale contacten en de gebruikelijke secretariële werkzaamheden. Zij en haar team hebben dit op een zeer deskundige en plezierige manier gedaan. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

  Januari 2016

  Maiko van der Meer CEO Marine Harvest Consumer Products
 • De afgelopen jaren heeft Suiker Unie diverse keren de hulp ingeschakeld van Management Assistance voor zowel korte als langere periodes. Flexibiliteit is hun kracht. Carolien staat paraat wanneer je haar nodig hebt en het feit dat zij onze organisatie kent, is ook een groot voordeel.

  Januari 2016

  Albert Markusse CEO Suiker Unie
 • Carolien heeft ons (Rewin West-Brabant) uitstekend ondersteund in het opzetten van een aantal direct mailings. Nauwgezet, gedisciplineerd en perfect ingevuld en met flexibiliteit om zich aan te passen als wij het tempo niet konden halen! Ronduit...uitstekend! 

  April 2016

  Cees Nuijten Director acquisitions at Rewin West-Brabant
 • Management Assistance helpt ons onder meer bij onze boekhouding, administratie en telefonische receptiefunctie. Dit gebeurt accuraat en met een prettige mix van zakelijkheid en persoonlijke benadering.

  Management Assistance is bereid om zich te verdiepen in onze achterban en weet hier op een juiste manier mee om te gaan. Dit is erg belangrijk voor een patiëntenvereniging.

  Juli 2016

  Robert Scholten Voorzitter van de Dystonie Vereniging
 • “Grote betrokkenheid bij onze organisatie”

  Doordat Management Assistance werkt met grote betrokkenheid is het voor zowel interne als externe contacten nauwelijks merkbaar dat we gebruik maken van ingeleende krachten. Wij verwachten dat zij flexibel zijn, topkwaliteit leveren, een goed inlevings- en inschattingsvermogen hebben, en op alle niveaus binnen onze organisatie kunnen communiceren, proactief te werk gaan en ons ontzorgen. Management Assistance heeft onze teams op diverse punten binnen onze organisatie op een ontzettend plezierige manier en tot volle tevredenheid ondersteund. Wij hopen in de toekomst wederom een beroep te mogen doen op hun professionaliteit indien gewenst.

  2009

  Frank van Alebeek Directeur Heijmans Woningbouw Regio Zuid B.V.
 • Mensen maken het verschil. Een enorm cliché natuurlijk maar juist daarom helemaal waar! Als door omstandigheden, soms door ernstige ziekte maar ook zwangerschap, een secretaresse tijdelijk uitvalt, moeten haar taken snel en op niveau worden ingevuld. Dan doen wij een beroep op Management Assistance, en nooit tevergeefs. De afgelopen jaren hebben wij meermalen ons secretariële team versterkt met de professionele inbreng en enthousiaste inzet van Management Assistance. Onze ervaringen zijn ronduit positief. Ook in de toekomst zullen we Carolien Monteiro zeker vragen ons team tijdelijk te komen versterken.

  2009

  Hanny Huiskamp Royal Cosun
Management Assistance
Management Assistance B.V.
Koopvaardijweg 2
4906 CV Oosterhout NB
076 578 1380

Indien u vragen heeft of graag een kennismakingsgesprek wilt, aarzelt u dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag naar Carolien Monteiro.

NEEM CONTACT OP

Copyright © 2016 Management Assistance - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Realisatie & design door: Label 10 ontwikkeld door: SVM Solutions