Referenties

Volgens onze opdrachtgevers hebben we een hoog organisatiebewustzijn en een talent voor organiseren, pakken we zaken snel op en anticiperen we daarop. Daarnaast geven ze aan dat we een prettige manier van samenwerken hebben die ervoor zorgt dat we mensen mee krijgen.

 • Carolien and her bureau Management Assistance are a true asset to our foundation.
  She is a true entrepreneur herself and is therefore perfectly equipped to proactively support management.
  With her team she does not only provide secretarial work but also assists in admin, event management and website content management.

  LinkedIn, February 10, 2020

  Erik-Jan Hennis Partner MTH Corporate Finance | Voorzitter NiRV
 • Management Assistance is voor Lumin een betrouwbare partij die ons secretarieel ondersteunt met taken zoals coördinatie en planning van trainingen en coachingstrajecten, agendabeheer en facturatie. Het voelt als een zelfstandige en betrokken collega, ondanks dat 90% van het werk remote gebeurt. Ook een prima flexibele oplossing voor andere MKB’ers. Je schaalt op in weken dat het druk is en mindert in weken dat het niet nodig is.

  LinkedIn, 7 maart 2020

  Marianne Carriere Eigenaar Lumin B.V. , trainer, coach, consultant, spreker, verandertrajecten, Lean, Agile
 • Carolien is vaker bij ons in staat geweest direct te helpen. Ze voelt de organisatie en cultuur van een bedrijf goed aan ! Verzet veel werk en is toch accuraat. Kan situaties goed overzien en bijzaken en hoofdzaken goed scheiden. Heel prettig om mee te werken.

  LinkedIn, 2 Januari 2020

  Paul Mesters CEO Suiker Unie
 • Dit team van Management Assistance zijn te allen tijde 24/7 bereikbaar en bereiden hun zaken/opdrachten altijd goed/tijdig voor. Maar ook een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding ! Ga zo door!

  LinkedIn, 9 maart 2020

  Paul de Blok Advisor RSM Corporate Finance
 • De afgelopen jaren heeft Suiker Unie diverse keren de hulp ingeschakeld van Management Assistance voor zowel korte als langere periodes. Flexibiliteit is hun kracht. Carolien staat paraat wanneer je haar nodig hebt en het feit dat zij onze organisatie kent, is ook een groot voordeel.

  Januari 2016

  Albert Markusse CEO Suiker Unie
 • In de periode 2015/2016 heeft Carolien met haar bedrijf ons bedrijf Marine Harvest Consumer Products ondersteund bij het opzetten van een nieuw Europees hoofdkantoor. Dit omvatte vele internationale contacten en de gebruikelijke secretariële werkzaamheden. Zij en haar team hebben dit op een zeer deskundige en plezierige manier gedaan. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

  Januari 2016

  Maiko van der Meer CEO Marine Harvest Consumer Products
 • Als voorzitter DCFA heb ik heel plezierig met Carolien gewerkt en kan haar dan ook van harte aanbevelen als management ondersteuning! Betrouwbaar, nauwkeurig en bourgondische glimlach:-)

  LinkedIn, 6 maart 2020

  Hans Minnaar Managing Partner Florijnz Corporate Finance / Bedrijfsovernamespecialist
 • Management Assistance helpt ons onder meer bij onze boekhouding, administratie en telefonische receptiefunctie. Dit gebeurt accuraat en met een prettige mix van zakelijkheid en persoonlijke benadering.

  Management Assistance is bereid om zich te verdiepen in onze achterban en weet hier op een juiste manier mee om te gaan. Dit is erg belangrijk voor een patiëntenvereniging.

  Juli 2016

  Robert Scholten Voorzitter Dystonie Vereniging
 • Carolien heeft ons (Rewin West-Brabant) uitstekend ondersteund in het opzetten van een aantal direct mailings. Nauwgezet, gedisciplineerd en perfect ingevuld en met flexibiliteit om zich aan te passen als wij het tempo niet konden halen! Ronduit...uitstekend! 

  April 2016

  Cees Nuijten Director acquisitions at Rewin West-Brabant
 • Als lid van het bestuur van de DCFA heeft Management Assistance ons op uitstekende wijze bijgestaan in onze bestuursactiviteiten, initiatieven genomen en de uitvoering verzorgd van de vele seminars die wij organiseerden.

  23 april 2019

  *****  *****  *****

  Lieve Carolien, dank voor al die jaren, dat ik als bestuurslid met jou heb samengewerkt. Niet alleen was het zeer plezierig, maar je was ook uitermate betrouwbaar. Dank daarvoor.

  31 december 2018

  Frits Demenint Oud-bestuurslid en penningmeester DCFA
 • Carolien is enthousiast, gedreven met veel kennis en passie voor het vak.

  LinkedIn, 2 januari 2020

  Angelique Sigtermans Office manager Royal Cosun
 • “Grote betrokkenheid bij onze organisatie”

  Doordat Management Assistance werkt met grote betrokkenheid is het voor zowel interne als externe contacten nauwelijks merkbaar dat we gebruik maken van ingeleende krachten. Wij verwachten dat zij flexibel zijn, topkwaliteit leveren, een goed inlevings- en inschattingsvermogen hebben, en op alle niveaus binnen onze organisatie kunnen communiceren, proactief te werk gaan en ons ontzorgen. Management Assistance heeft onze teams op diverse punten binnen onze organisatie op een ontzettend plezierige manier en tot volle tevredenheid ondersteund. Wij hopen in de toekomst wederom een beroep te mogen doen op hun professionaliteit indien gewenst.

  2009

  Frank van Alebeek Directeur Heijmans Woningbouw Regio Zuid B.V.
 • Mensen maken het verschil. Een enorm cliché natuurlijk maar juist daarom helemaal waar! Als door omstandigheden, soms door ernstige ziekte maar ook zwangerschap, een secretaresse tijdelijk uitvalt, moeten haar taken snel en op niveau worden ingevuld. Dan doen wij een beroep op Management Assistance, en nooit tevergeefs. De afgelopen jaren hebben wij meermalen ons secretariële team versterkt met de professionele inbreng en enthousiaste inzet van Management Assistance. Onze ervaringen zijn ronduit positief. Ook in de toekomst zullen we Carolien Monteiro zeker vragen ons team tijdelijk te komen versterken.

  2009

  Hanny Huiskamp Royal Cosun
Management Assistance
Management Assistance B.V.
Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout NB
076 578 1380

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag naar Carolien Monteiro.

NEEM CONTACT OP

Copyright © 2016 Management Assistance - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Realisatie & design door: Label 10 ontwikkeld door: SVM Solutions