Wat doen we

Uitbesteden (Outsourcing) van secretariaatswerkzaamheden is interessant voor organisaties waar continuïteit en kwaliteit de hoogste prioriteit hebben. Door jarenlange ervaring en een professioneel team kunnen wij directies en bestuurders professioneel ondersteunen.

Kwaliteit
Geen opdracht is hetzelfde. Wat de vraag ook is, de belangen en wensen van de opdrachtgever staan voorop. Niets is leuker dan het ontvangen van positieve feedback. Daarom werkt ons team elke dag hard aan verbeteringen om uw doelstellingen te behalen. Wij anticiperen op zaken, zodat directie- en bestuursleden zich zoveel mogelijk op de eigen business kunnen richten. Wij zijn daarbij continue op zoek naar verbeterslagen om zaken efficiënter te laten verlopen en kosten voor onze opdrachtgevers te besparen. Daarnaast blijft het onze ambitie om onze dienstverlening verder te professionaliseren.

Management Assistance
Management Assistance B.V.
Koopvaardijweg 2
4906 CV Oosterhout NB
076 578 1380

Indien u vragen heeft of graag een kennismakingsgesprek wilt, aarzelt u dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag naar Carolien Monteiro.

NEEM CONTACT OP

Copyright © 2016 Management Assistance - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Realisatie & design door: Label 10 ontwikkeld door: SVM Solutions